Google Playssä on hetki sitten julkaistu hauska videoleikkikalu, joka mahdollistaa Hollywood-elokuvien kaltaisten efektien (lue: isojen räjähdysten) lisäämisen kännykällä kuvattuihin videoihin. Ohjelma on mainosrahotteinen, joten sisäisen Michael Bay:n voi vapauttaa ilman rahallista sitoutumista. Sovellus sisältää kuitenkin notifikaatioalueelle tulevia mainoksia, mutta nämä onneksi saa kytkettyä asetuksista pois.
Google Play: Ultimate Special FX httpvh://youtu.be/BDjUA1PGbW4Ultimate Special FX – Michael Bay Android-puhelimessasi
- 13 vuotta
Jonne Backhaus
Aiheeseen liittyvät artikkelit
-
Tiedote: Huawein uudet P30-älypuhelimet julkistettiin Pariisissa
Huawei Consumer Business Group on julkistanut uudet P30- ja P30 Pro -älypuhelimet Pariisissa järjestetyssä julkistustilaisuudessa.…
-
Tiedote: Sony julkisti uuden Xperia 1 -älypuhelimen
Maailman ensimmäinen 4K OLED -älypuhelin, jossa on 21:9 CinemaWide ™ -näyttö ja HDR remasterointitekniikka Maailman…
-
Huawei julkaisi taittuvan Huawei Mate X -älypuhelimen
Huawein on julkaissut oman versionsa taitettavasta älypuhelimesta Barcelonassa MWC 2019 -messuilla. Huawei Mate X nimellä…
-
Tiedote: Samsung julkaisi uuden Galaxy S10:n
Tiedote. Espoo, 20. helmikuuta 2019 – Samsung juhlistaa tänään ensimmäisestä Galaxy S -puhelimesta alkanutta kymmenen…
-
Samsung julkaisi taittuvan Galaxy Foldin
Tiedote. Maailman ensimmäinen AMOLED Infinity Flex Display -näyttö, loputtomat moniajomahdollisuudet ja Samsungin historian monipuolisin kamera…
Lue kommentit (4)
Olisi hyvä mainita myös että kyseisen ohjelman asennettuasi alkaa mainosviestejä pomppimaan vähän väliä ilmoitus/yläpalkissa. Ja siis näitä tulee vaikka ohjelma ei olisi edes käytössä. Suljettuakaan sitä ei kokonaan saa vaan sen taustaprosessi käynnistyy aina uudestaan jotta saadaan mainoksia tulemaan.
Allekirjoittaneessa kyseiset ominaisuudet eivät saa aikaan riemunkiljahduksia vaan koko roska meni samantien poistoon.
Hyvä Pasi,
et lukenut artikkelia lainkaan... Toimitus ojentaa sinulle purkillisen sisälukutaitoa, sillä viimeisessä lauseessa on mainittu sekä mainoksista että miten ne saa kytkettyä poispäältä: "Sovellus sisältää kuitenkin notifikaatioalueelle tulevia mainoksia, mutta nämä onneksi saa kytkettyä asetuksista pois." Sama on myös ystävällisesti mainittu ohjelman tekijän toimesta ohjelman kuvauksessa.
Luin uutisen mutta ymmärsin väärin mitä tuolla tarkoitettiin. Luulin että se meinasi että itse ohjelmassa pomppii mainoksia. Eikä tullut luettua marketista ohjelman kuvausta ennenkuin mainitsit asiasta.
Ostin jokin aika sitten Shark Dash nimisen pelin joka oli ihan ok, mutta parin päivän välein puhelin piippasi aivan kuin olisi viesti tullut ja yläpalkissa sitten ilmoitus että et ole pelannut shark dashia vähään aikaan. Tuli sitten poistettua kun alkoi tarpeeksi ärsyttämään. Joten kun tämä tuon mainoksen pamautti niin samantien kiehahti.
Juu emme itsekkään pidä näistä, mutta koska ohjelman tekijä on mahdollistanut näiden helpon pois kytkemisen ja ystävällisesti jopa itse ilmoittaa näistä, niin tällä kertaa päätimme kertoa tästä sovelluksesta.